Får jag presentera: Stensöbäckens Ella!!Stensöbäckens: Enya och Ella, precis i den ordningen!!


Ja nu vet vi vilket hjärta som är vårt!! Det känns jättebra o hur underbart som helst!! Vi hämtar lilla gosisen på lördag em/kväll. Det ska bli så himla roligt och vi har sett framemot detta under SÅ lång tid... o längtat o längtat lite till... Snart är dagen där!!

Vi vill också passa på att tacka min kusin Gilla som lånat ut Pufflans mamma Elsa i några veckor, för att stilla vår längtan efter en andra hund. Hon har tom åkt 30 mil hit för att hämta hem lilla Trulsan o 30 mil tillbaka imorgon!! Fast det är en annan (utställnings-) historia... hihiii!! Roger kommer att sakna sin lilla kumpan på kudden mellan oss.... jag tror att Wille o Elsa är de enda som fått dela kudde hittills iaf. Pufflan har aldrig gjort anspråk, få se om Ella gör det så småningom!!

Kramar o Tack också till Susanne och Hans - som ger oss det stora förtroendet att låta oss köpa en valp från Er kennel! Det har varit lite jobbigt att inte veta - men med facit i hand, så känns det jättebra nu. Det var ju en mycket viktigt tanke bakom och vi får därför en hund som passar vår familj som handen i handsken!! Vi ska ta väl hand om henne!!

Många kramar också till Kicki - klänningen passade perfekt o var precis så fin, om inte finare, som jag tänkt.

Nu väntar kall dryck - det är hur varmt som helst här hemma!!

Många kramar från en lycklig familj!!