Väntan...

Ja, nu är det torsdag em... väntar så på vårt främmande... en kusin, ett kusinbarn o tre borderterriers!! Idel släktingar, allihop!

Wille går o väntar o undrar när det är kväll. Han har redan konstaterat att månen är framme och att det då är kväll... hur förklarar man det på ett för honom lättförståeligt sätt? Svarade att de kommer senare ikväll, men det hindrar ju inte honom från att längta o tjata. Han går o hittar på en massa bus. Nyss var han uppe på tvättstället i badrummet, där han sprayade hela spegeln med vatten... bara att torka. Sedan går han o häller ut sina leksaker på nystädat golv, allt för att få tiden att gå.

Om Pufflis förstod, skulle nog hon gå o pipa efter sin mamma o co. Nu piper hon för att hon vill ha middag. Det gör hon från det att jag kommer hem på em, tills maten kommer fram. Charlie följer mig som ett klister han med. Tänk att mat kan vara så viktigt! Det är det ju förstås, men för Pufflis är det nästan allt...

Har haft en ganska lugn dag på jobbet. Men natten var som vanligt, väckt av Wille, hämta honom till våran säng så snabbt som möjligt, för att han inte ska väcka de andra barnen som ska till skolan. I natt kom han på att han skulle ha med sig en massa gosedjur också o började gråta när jag sa ifrån... men jag hade ingen lust att krypa under hans låga säng för att hitta på allihop. Det fick duga med en sköldpadda o dennes bebis - som vi köpt på ICA.

Nu ska doggarna få mat, innan vi tvåbeningar ska äta. Då blir det lugnare runt matbordet.

Ha det så gott!! Hoppas det inte regnar i helgen - så att jag kan ta lite kort när vi är ute med alla hundarna. Blir nog en syn för gudar.... som vanligt...

Kram

Saffransbullbak...

Idag har Wille o jag bakat saffransbullar... eller "degat" som han kallar det!

Började ganska tidigt i morse, eftersom jag ville ut i solen - ja, den visade sig idag!! - för snart är det väl grått o tungt igen. Tom Wille reagerade och utropade: -Titta mamma, solen är framme idag!!

Det har ju gått ganska långt, när en 4-åring reagerar på vädret. Han tycker inte så mycket om regnet o rusket han heller. Men å andra sidan... vem gör det??


Solgul o vacker....




Min älskling "degar". Han lekte djurskötare samtidigt, därav munderingen...




Klet... klet... det här är det enda kletet jag kan acceptera. Jag tycker ju inte om smuts... men det har inte någon av mina barn lidit av, tror jag! Iaf inte Wille, för han älskar att skita ner sig o jag försöker ha tålamod... nu förstår säkert alla, varför jag längtar tills snön kommer!!





Wille tyckte det var härligt o klämma det mellan fingrarna... kändes säkert som att "dega" med min mage... han gillar mjukt... precis som sin pappa...



Willes små gulliga bullar!! Tyvärr blev de brända... men det var ju mitt och pappas fel!!




Mina blaffor... vet inte hur jag gör, men varje år försöker jag göra små lussebullar, eftersom man ofta har mer fikabröd just till jul, men det går fasen inte!! De blir ju alldeles demolerade!! Inte vill jag lägga på bara några bullar på varje plåt heller, för att få bättre form, då får man ju stå o grädda en hel dag!! De är iaf mycket goda!! Med smör o mandelmassa i.... mmuummmms filibabba!!

Nu har jag lite fika, tills när Gillis kommer hit nästa helg!! Vi ska ju ha Partylite-party då... blev mycket party!

Var in o tittade på Kickis blogg o hon hade varit o köpt jättefina pepparkaksmått o skitsnygga muffinsformar! Rolig rekvisita så här till julbaket o till kalas i största allmänhet! Kika själva: www.lindblomman.se/blogg

Idag har vi ätit Thaigryta igen... Wille blir så glad. Vi har ju varit i Thailand - eller Thaljand som han säger - men det minns han förstås inte, eftersom han bara var 1 år o 5 månader då. Men vi har ju visat honom kort o pratat mycket om det. Jag tror att det är därför han älskar Thai-mat. Jag gjorde med kyckling som bas o hade i morötter, sötpotatis, kinesisk vitlök, broccoli o gul paprika, kokosmjölk o en burk med Caschewsås - bara för att prova! Alla tyckte det var jättegott! Å så en gnutta Sesamolja - förstås! Käkade äggnudlar till. Smarrigt värre!

Före middagen (o efter lunchen) hann vi ut i solskenet. Tvingade ut Elias också, som bara sitter framför datorn hela dagarna, precis som Johan o Felicia brukar göra. Gick till affären en sväng. Wille fick gå (!) HELA vägen, vilket inte är speciellt långt. Han skrek o härjade de första hundra metrarna, bara för att jag vägrade ta fram hans vagn. Tycker att han behöver röra på sig lite - både för motionens och för överskottsenergins skull!!

Hoppas ni andra också såg solen idag! Annars kan ni ju titta lite extra på min saffranssmet/deg i skålen. För oss som är ca 35-45 år, minns ju kanske "Trolltider" som visades som adventskalender när jag var liten. Då bakade trollen "solbröd" - vilket var precis saffransbröd! Tror det var Eva Rydberg (eller kanske Siw Malmkvist) som bakade - eller kanske båda? Siw spelade väl en vacker fé - om jag inte minns helt fel... det var ju ett tag sedan!

Kramar till alla!!

Ett gott skratt förlänger livet - eller (ursäkta) käften...

Hittade gamla Warp-bilder i mobilen, som jag känner att jag måste dela med mig av...

Man ska ju skratta varje dag, så varsågod!!


Johan..


Felicia...(om jag inte lever på måndag... så vet jag vem som mördat mig... ajaj...för att jag lagt ut den här bilden...)


Willeplutt....



Isak...



Elias....

Och sist men absolut inte minst - utan äldst...

Bloggmamman själv...



Det finns roliga finesser i mobiltelefonerna nu för tiden... dessa bilder är dock mer än 1 år gamla. Vet inte varför jag har sparat dom... kanske för att de är roliga helt enkelt... Vi skrattade så vi nästan pinkade på oss när vi tog dom iaf.

Kram! Har ni något kul o delge oss bloggare - så varsågod!!

Sorg o nystart...

Idag fick vi anställda på avd 3, ett tråkigt besked, per mail... vår underbara avdelningsföreståndare ska sluta i januari... hon har vuxit i graderna och ska bli verksamhetschef under en annan del. Vi var visst många som hade gråtit... Roligt för henne, men tråkigt för oss!!

Det är mycket på jobbet just nu... överbeläggningar o stress, ny typ av vård - patientnärmre vård - (vilket säkert blir positivt), nytt schemaprogram... svininfluensa o jag vet inte allt!!

Jag vill gärna fortsätta på vårdcentralen, känner jag. Det är så himla roliga arbetskamrater och klimatet är lugnt, vilket är skönt när man har så stor familj. Fast jag vill ju att hon som jag vikarierar för ska bli frisk förstås. Vi får se hur det blir... tiden får utvisa.

Är nästan 100% säker på att jag söker dsk-utbildningen till hösten. Det känns som att jag behöver ta det lite lugnare, för min egen hälsas skull. Hoppas att Roger tycker det är ok. Då behöver jag ju inte jobba, iaf inte mer än vad jag själv önskar o det känns ju bra.

Nu står en nyvaccinerad, tjurig unge bredvid mig... han skriker i mitt öra - vilket inte är SÅ underbart!! Fy fasen vad griniga ungar är inte-kul!! Äntligen... nu sitter skrik-Stig i badkaret. Jag tror att han har lite ont här o var, för så där grinig brukar han bara var tillfälligt... men nu har det suttit i typ hela eftermiddagen. Han har ont vid injektionsstället - det vet jag. Elias sa idag (han är spruträdd) att om Wille vågade ta sprutan, så måste ju han också våga!! Det är skönt när folk kommer till insikt, tycker jag.

Är så evinnerligt trött på regn, regn o regn...

Undrar vem som är tjurig förresten... kanske är jag som har smittat av mig på Wille-gos...

I helgen ska nog Wille o jag baka lite lussefika... måste ju ha lite gott att bjuda Gilla o Jocke på! Det är ju en stor ljusning att dom kommer!! Min sol....

Kram

Trött...

Hello!

Det blev inga bilder igår... hann liksom inte få med mig kameran... det var fullt upp med ungarna här. Fick ta med dom ut i skogen så att de skulle kunna klättra o stoja av sig litegrand. Sedan gick vi hem o jag började med middagen. Bjöd även Carola o Jack. Middagen bestod av kotletter som man lägger råa i ugnssäker form, saltar och vitpepprar. Sedan blandar man en sås av creme fraiche, vitlök, sambal oelek o grädde - slår sedan detta över kotletterna. In i ugnen 1,5 timme på 175 grader. Servera med potatis o grönt. Mycket gott!! Och enkelt - sådan mat gillar jag... Vi äter inte kotletter särskilt ofta, för jag tycker att det är så tråkigt med det sega köttet - även om man efterkokar dom i god buljong. Men i den där "marinadsåsen" så blir de jättemöra!! Jag GI:ar lite igen - bara för att det får mig att må så bra - dock inte fullt ut, för i morse åt jag rostat bröd! (Gulp....) Så jag åt broccoli o färsk bryssekål till kotletterna - mycket gott!!

I morse låg det snö på backen - men nu har det regnat bort. Kallt o regnigt - hur lockande låter det?? Jag är så trött så jag tror att jag ska somna stående ibland... men det är likadant varje november. Försöker hålla ljuset uppe, genom att tända Partylite-ljus i nästan varje rum, men det hjälper inte så mycket tyvärr. Wille sov till kl 8 im morse - men jag är trött ändå. Å det blev inte alls sent igår - gick o la oss vid 23-tiden - trots att det var fredag. Ville ju titta på IDOL först o se hur det gick i finalen.

Jag kanske blir piggare om jag tar en promenad med vovvarna... sedan dusch, lunch o jobbet.... apuh apuh...

Ikväll visas Twilight på TV1000 - gissa om min dotter kommer att sitta klistrad framför TV:n? Roger sa igår att det ju var samtidigt som Körslaget - ni kan ju bara enkelt lista ut vem som blev lite halvgalen då!! Jag jobbar ju ikväll, så jag lägger mig inte i... skönt nog!! ;)

Nej, ge mig en spark i röven nu - så att jag kommer upp från den här stolen!!

Kämpa på Gott Folk!

Trötta kramar från mig... o vovvarna som bara vill sova...

Lek i skogen....

Hej alla glada hundvänner!!Hur är vädret hos ER? Här snöade det i morse, men nu regnar det visst... mycket tråkigt om ni frågar mig!! Igår hade vi besök av mattes kompis/jobbarkompis Carola o hennes pojke Jack.

Ungarna hade hur mycket energi som helst, så vi fick gå ut i skogen med dom en stund. Charlie o jag sprang som vanligt runt o jagade pinnar. Jag har blivit en fena på att sno hans pinnar... hihi.... men han har också lärt sig mitt beteende, så han är mycket duktigare på att vakta dom nu! Men, som ni vet, så är ju jag snabb som en vessla... det gäller bara att lura honom att titta åt ett annat håll - o så är hans pinne helt plötsligt min!! Ha ha... sedan kan han ju försöka komma ifatt mig om han vill... han har ingen som helst chans att springa ifatt mig bland träden. Matte brukar stå o skratta åt oss - det ser säkert roligt ut! Vi var ute i skogen en bra stund o det var så härligt. Håller ju koll på matte hela tiden förstås, för hon har gått o gömt sig för oss ibland o det är inte kul. Man måste ju hjälpa henne att hitta i skogen så att hon inte kommer bort sig!

Har inte varit ut på någon promenad ännu, bara varit ut på gräsmattan o uträttat lite behov. Matte plockade bort en bajs från igår som hon inte såg - knöt igen påsen - när jag kom på att jag var bajsnödig... det var ju bara att ta fram en ny!! Jag kan ju inte hjälpa att min nödighet o hennes knytande inte synkar... eller hur? Just nu ligger både Charlie o jag på mattes o husses säng o vilar - det är så skönt!! Ska väl snart få ut o springa lite. Sköt om Er allihop! Längtar efter att få leka med mina bordervänner igen... snart kommer visst mamma hit, då blir det busa av. Fast hon har ju blivit äldre hon med o vill inte leka lika mycket som tidigare... kanske tycker hon att jag är lite jobbig - men jag är ju hemskt söt iaf!!

Många kramar från Puffliz
Skickar med en härlig bild från i somras på brorsan Alvin o mig. Vi hade ju så kul nere vid vattnet som kallas Ljungan... Det var tider det!!

PS: Matte har skickat in bilder till något som heter BTS och BTB som visst har något med bordrar att göra. De efterlyste bilder till en almanacka så hon skickade den numera klassiska bilden på Alvin o mig samt en bild på mig, mamma, mormor o gammelmormor. Få se om någon bild kommer med i almanackan eller i BTB. Håll tummarna!!


Fredag, främmande!

Tidig morgon som vanligt, men det känns som att det inte gör något, för jag är ju ledig idag!! Jobbade igår kväll o det var ganska lugnt. Det är så skönt att jobba kväll, för det är inte lika rörigt på jobbet då o sedan är det en härlig känsla att slippa gå upp kl 5 nästa morgon... På förmiddagen igår, var jag till Falun med Felicia för hon ska få tandställning. Ganska tråkigt att åka ända till Falun, men vi har inget annat val. Det är ca 9 mil härifrån, men jag kan vägen som min egen hand - eftersom jag åkte dit 3 år i sträck när jag läste till sjuksköterska. Sedan åker vi ju till Falun i andra ärenden i jobbet också. Läggs Avesta Lasarett ner så är det dit vi får åka. Men det finns inga planer för det än så länge.

Roger o jag har städat på morgonen - mycket skönt!! Tvättmaskinen går varm, men det är som vanligt. Wille, Felicia o jag är fortfarande förkylda. Verkar som att vi får dras med den ett bra tag till.

Carola o Jack kommer hit efter lunch o Wille går o väntar... Det blir nog full fart här hemma... nog förresten, det blir det - kan jag lova.

Om jag hinner, så bloggar jag ikväll igen. Kanske kommer ett foto med då också!

Ha det så bra så länge!!

Nu ska jag ut på mina vänners bloggar o kika lite.

Kram

Fest...

Hej!

Det var en mycket lyckad lördagkväll!! Carola o jag blev lite väl dragna... Kicki fick nog sin beskärda del av "dryg-Cissi". Men hon har nog tålamod - även för det!!

Det värsta på festen - som bestod av 95% Harley-åkare - var att nästan ingen av dom visste vad en Nightster är!! Jag blev föga besviken.... vad jag kommer ihåg (o det kan ju vara fel...;) så var det bara två stycken som visste vad det var för en motorcykel, kanske tre stycken... när jag anstränger mig....

Om ni undrar varför jag inte bloggat förrän nu o festen var i lördags, så kan jag förklara.... är man över 40 år o blir bra rund under fötterna - så tar det några dagar innan man piggnar till.... det är inte som förr, det kan jag försäkra!!

I söndags gick jag upp tidigt o kastade i mig ett antiinflammatoriskt läkemedel o svalde ner med ett par glas Proviva Mango - mycket gott! Det gjorde gott i mitt huvud också, efter en halvtimme ungefär. Somnade om men sov inte så länge. Gick ut med hundarna i skogen - för frisk luft är ju alltid uppiggande... har jag hört.... Efter det så åt vi frukost, tittade på MTV´s EMA gala på TV med Felicia. Hämtade Wille i Skogsbo hos farmor o farfar. Vi fikade där också, eftersom det var farsdag. Roger fick rosor av mig på fredagen - så han fick hålla till godo med det. Frågade om jag skulle göra tårta, men det ville han inte.

Efter en god, salt o fet middag, fick jag ringa till min egen pappa o gratulera. Ursäktade mig med att jag inte orkade komma pga bakfylla. Det ordet känner han igen, så han tyckte det skulle vara helt OK om jag kunde komma på måndagen istället, vilket jag tyckte lät som en fantastisk idé.

Det var fullt liv här på kvällen - eftersom Wille whas in the house! Jag gick en kvällspromenad med doggarna o sedan sa jag till min älskade make att jag skulle gå o sova. Då var klockan 21. Wille var fortfarande vaken, men eftersom jag skulle upp o jobba o klockan skulle ringa vid 5-tiden, såg jag liksom inget annat alternativ än att gå o sova tidigt. Tyvärr ville inte John Blund komma till mig på en gång... det tog ett tag.

Men vilken pest o pina det var att gå upp!! Carola jobbade också, så vi fick liksom stötta varandra. Dagen gick dock fort. Hade brandskyddövning på em, så då fick man ju vara ute också. Efter middagen hade jag svårt att hålla mig vaken, kan jag säga. Satt o halvsov i soffan - inte bara en gång....  Wille somnade tidigt igår - vilket är helt underbart!! Fick titta på TV nästan ifred.

Gick upp strax efter 7 imorse, men det kändes helt ok. Hade då varit vaken sedan Samuels klocka ringde, vid halv 7 tror jag. Men då kan jag ju vara nästan säker på att lilltrollet somnar i god tid i kväll. Vi ska upp tidigt nästan allihop imorgon. Då ska jag till Falun på möte först.

Nu har vi fiskgratäng i ugnen o potatisvattnet kokar... ska gå o fixa till broccoli o lite andra grönsaker. Sedan blir jag väl så där efter middagen trött igen....

Håller på att läsa "När jag hör din röst" av Stephanie Meyer igen... filmen kommer ju snart, så då måste man ju vara lite uppdaterad från boken. Inte för att jag tänker stå o köa med en stor flock tonåringar... vi får se när man kan smyga sig dit o titta.

Ha en skön kväll!!

Många kramar!  (Det kommer att dröja tills nästa gång... jag blir så där dragen, menar jag....:(

Ikväll...fest!!

Ja, ikväll ska Roger o jag på fest, men den börjar redan på eftermiddagen!! Då ska Wille till farmor o farfar, Roger ska till mc-klubben o fixa lite och själv ska jag till en jobbarkompis o dricka gott!! Hon jobbar nu, men ska väl vara pigg nog för att festa lite ikväll!

Det blir bara Felicia, Elias o hundarna som är hemma här. De ska göra hemgjord pizza o får väl mysa bäst dom vill. Kan ju vara skönt även för dom, att slippa oss för en kväll.

Sitter just nu med hårfärg i kalufsen o ska sedan ge kroppen lite peeling!! Mycket skönt. Wille sitter i badet så han blir lite helgfin han med. Skulle egentligen ha varit in till stan för att shoppa ny mascara, men jag orkade helt enkelt inte det.

Fick sovmorgon i morse... skönt. Nattsömnen är inte den bästa, för Wille har kommit in i en period med mardrömmar, så han vaknar flera ggr per natt o ropar mamma. Då är det bara att gå upp. Sedan får man en känsla att det inte är värt att somna, för att man snart ska upp igen. Djupsömnen är nog lika med noll.... Men, man får hålla sig på benen iaf!

Ha en trevlig lördag!!

Kram

"Nya" jobbet

Hej o go´kväll!

Är ganska trött i huvudet efter en dag med mycket information... men det är en otroligt fin och nyrenoverad arbetsplats, med många härliga arbetskamrater.

Morgonen började inte så bra... skulle ut o starta våran stor-bil, men den ville inte starta och lyset gick inte att stänga av. Något hade snott batteriets krafter... Fick in o väcka Roger, som iofs redan var vaken, men ändå. Han klev ut i kalsonger o jacka o konstaterade att jag inte kunde ta den, utan jag fick ta golfen istället. Tur att vi har två bilar! Det visade sig att den vi lånade ut den till i helgen, hade råkat komma åt innerbelysningen och inte stängt av den!! Men nu har Roger laddat batteriet igen, så nu fungerar allt igen!

Hann iaf till jobbet i tid. Fick gå runt o kika överallt o träffa alla dsk:or, läkare, sekreterare och usk:or. Alla var supertrevliga o hälsade mig välkommen, vilket ju var rörande bara det!

Sedan har dagen gått fort! Slutade kl 16 o hämtade Wille på dagis. Han blev jätteglad när jag kom. Sedan var det bara till att åka hem o laga middag. Elias fick gå ut med hundarna efter deras middag. Sedan har jag pratat en sväng med Gilla o Roger. Vi hinner inte träffas så mycket idag, blir en stund innan sovdags. Tråkigt, men det står man väl ut med när det bara gäller två dagar. Pojkarna har gått till UG-Ungdomsgården, så Wille, hundarna o jag är ensamma. Plutten o jag har kikat på Herkules. Nu är brasan tänd o kvällsis hägrar. Sedan ska lilleman gå o sova. Han ser lite trött ut o är så där grön-snuvig igen!! Blir tokig på alla förkylningar!! Men man får trösta sig med att han kommer att hålla sig frisk när han blir äldre.

Ha det så bra nu! Bloggar imorgon igen om jag orkar o hinner!

Tack, Gilla för din hjälpsamhet med Partylite!!

Kärlek... <3

Halloween o missad röd dag...

Hej igen!

Det här inlägget skulle egentligen ha kommit med på förra, men av ngn anledning, så försvann den biten av texten. Orkade inte skriva om allt på en gång, så därför gör jag det nu!

Igår lördag, tog jag med Wille-plutt in till Avesta för att köpa nya vinterkläder till honom. Han har ju växt så himlans mycket över sommaren, så det andra gick till armbågarna o vaderna! När vi kom till parkeringen utanför Plus-huset som det heter, så var det väldigt få bilar där... började ana ngt redan då... (redan?). Vi klev ur bilen o gick mot dörrarna... möttes av en man som sa att där kommer man inte in! Jaha, det var visst röd dag idag då, utbrast jag. Kan iaf trösta mig med att vi inte var ensamma.... det var fler som inte visste, eller hade glömt att det var röd dag! Jag jobbar ju inom vården och därför håller man inte reda på röda dagar, för vi jobbar ju varje dag, året runt!! Den största besvikelsen blev det ju för Wille - som jag hade lovat en leksak om han skötte sig!

Jaja, det blev till att åka till Coop istället. Wille var ju ledsen, men jag berättade att de har leksaker även där! Han ville gå till leksaksaffären, men den var ju också stängd... Vi lommade in på stormarknaden o lille-plutt var lagom i gasen om vi säger så... han ville ju till leksakerna direkt, men jag sa att det skulle han bara få om han skötte sig! Vi gick tillsammans i ett par tre minuter, sedan försvann han. Jag gick runt hela affären, som är ganska stor, i tron att han hade gått till leksakerna. Ropade "Wille!" men ingen som liknade honom fanns där... inte drabbas av panik, tänkte jag... Gick tillbaka... å då hörde jag honom skrika "Mamma!!" och jag kunde ju inte skrika tillbaka, för det var allt för långt ifrån! Skyndade mig så gott jag kunde, genom folkmassorna o korgarna... möttes av frågande blickar. Jag förklarade för en kvinna som tittade extra mycket - hon såg nog min panikartade blick - att det var lugnt, det är mitt barn! När jag väl hittade den lille, stod en kvinna o försökte dra med sig honom, antagligen till kundtjänst, men han bara skrek gråtande: "Jag vill till min mamma!" Jag ropade på honom flera gånger, men han hörde mig inte, eftersom han själv skrek "Mamma" hela tiden... jag rusade fram o tackade damen. Föll ner på knä o kramade om honom! Tårarna rann, han hostade o snörvlade (å nu luktar det hundfis här.... urrkkk). När han lugnade ner sig, så pratade jag med honom att det nog var bäst att hålla sig bredvid mamma ändå, och det höll han med om. Efter det så lämnade han inte min sida....

Trots att han betett sig dåligt åt till en början, så fick han leksak iaf, bara för att han var så duktig sedan! Han hade lärt sig en läxa, som han sent kommer att glömma! Tur att det var i lilla Avesta! Hade det varit i köpcentrat i Birsta, så hade hans mamma fått grav PANIK!!

Vi handlade färsk lax, god potatis, creme fraiche o olika sorters rom, färsk dill, röd lök o GODIS! Efter matshoppingen, for vi till Willes farmor o farfar o fikade. Farmor brukar göra en super-duper smarrig kanelkaka, och den bjöd hon på!! Vi byggde Star Wars lego o tittade på Mamma Mu o Kråkan. Sedan for vi hem igen. Vi hade inte ätit lunch, så det fick vi göra så fort vi kom hem.

Sedan kom mamma o var barnis, så att jag fick ut i skogen o släppa vovvarna, för Puffli började nästan klättra på väggarna, trots att vi varit ut i skogen på morgonen. Efter det så blev hon lugnare o mer resonabel.

Roger o jag tog ett varsitt glas vin till maten - liksom vi gjorde idag.

Idag har vi mest varit inne o tittat på film. Hämtade Felicia i Horndal på fm. Sedan var jag ut med hundarna en vända i skogen så de fick rasa av sig. Efter det blev jag så himla trött, (hundarna med) så jag tänkte ta mig en liten lur, men ringer det aldrig förr, så gör det då... Har fixat lite med Partylite beställningar o pratat med Gilla. Wille har badat i badkaret med Felicia. Gjorde potatisgratäng o fläskfilé till middag, det var gott! Länge sedan jag gjorde gratäng.



Trötta vovvar efter rusningen i skogen... Ja, jag struntade i att bädda idag - jiippiiee!!



Nu har Felicia o jag gått runt Fors med vovvarna. Puffliz är lite mörkrädd fortfarande, så hon är alldeles nervig när vi går ut på kvällarna. Hoppar o far omkring, trots att Charlie är med. Hon hoppar till för minsta lilla. Går bättre o bättre, så det försvinner väl snart.

Nu väntar dusch o kanske lite TV-tittande. Imorgon börjar jag introduktionen på nya jobbet... Det blir spännande, men inte alls lika stressigt som på mitt ordinarie arbete! Det har jag redan listat ut... Vår stressnivå är mycket härdad om vi säger så... ska mycket till innan någon faller ihop! Hoppas att de "nya" arbetskamraterna är lika vänliga o roliga som de jag har på avdelningen - för det är de bästa man kan ha!!

Precis som goda vänner - som bor ALLDELES för långt borta!! Ni vet vilka Ni är...

Många värmande kramar från en som har en brinnande brasa i kakelugnen.... myspys!

Påhälsning av barnbarn!

Hej alla läsare!

I fredags kom Rogers dotter och barnbarn på besök! Det var roligt, för det är allt för sällan som vi får träffa dom, eftersom de bor i Tystberga utanför Nyköping. Helene som dottern heter, är ensamstående till lilla Alice och det kostar ju en del i bensin att åka hit. Men hur som helst, så bjöd vi på middag och Alice tyckte om bonusmormors fiskgratäng! Hade kokat ärtor o broccoli också, vilket hon åt med lika god aptit. Det är ju så himla lättsamt med barn som gillar mat! Efter maten gjorde jag ett bad till Wille o Alice ville också hoppa i. Nedan ser ni några härliga bilder på de båda godingarna o Puffliz som var nyfiken o ville vara med - kanske helst i badkaret - men där gick gränsen för mig!















Puss o kram!!