Lilla goseprupp... o gosepruppan!



Det finns lite hår i ansiktet att "ansa" till...



Vår vackra, söta, gosiga, mysiga, underbara, busiga, hungriga lilla Puffla!! Undrar om jag ska kalla nästa lilla border för Semlan? Pufflan o Semlan - det låter väl helt underbart?? (Nu tänker Jexmo-mamsen, att henne ska jag absolut INTE sälja ännu en hund till....  ;)



Igår när jag kom hem från jobbet, möttes jag av detta lilla arrangemang i vardagsrummet! Jag såg ju att det var minituöst uttänkt och förstod ju att det var min lille sockergris som hade haft fullt upp med denna inredning. Själv låg han i sängen o tittade på film med storebror.



Han frågade om jag sett det fina han gjort och det är klart att jag hade det! Jag sa att det var så fint så. - Mmm, svarade han då! Sedan berättade han att han gjort det till Pufflan, för att inte hon skulle ha tråkigt på natten. Hon kunde leka med bilarna, eftersom hon älskar det å så kunde hon sätta på sig strumporna om hon började frysa om fötterna. Det kallar jag omtänksamt!! Glasögonen kan hon sätta på sig också, om hon vill se bättre... lillplutt... min lilla goseprupp!! Det märks att han tycker om lilla Puff. Han hade tom bäddat i hennes lilla korg med sin badrock!




Igår när jag satt o tittade på reprisen av curlingstafetten som damerna tog guld i, så låg Puff bakom mig i hundbädden och höll sin gosesäl i munnen. Hon var ju bara så söt att jag var tvungen att knäppa ett par kort! Skickade mms till Kicki med förfrågan om hon någonsin sett något så sött!! Jag visste ju vad hon skulle svara... men Puff blev nog näst sötast!

Elias har redan börjat packa lite grand och bestämt sig för vad han ska ha med sig, vilket är mycket skönt. Min dotter kommer hem imorgon kväll... Jag har sagt till henne att vi inte hinner tvätta 17 maskiner till onsdagen, men då svarade hon: -Nej, men det kan jag göra själv!! Förstår ni?? Hur mycket tvätt har människan egentligen?? Tur att vi har stor bil, säger jag bara.... Elias kommer att han en väska, en rygga och massor av kassar - om jag känner honom rätt. Felicia kommer att ha en stor väska, en handväska o säkert en så´n där axelbandskasse med en massa prylar + kameran förstås. Sedan är det Puff - hon har en egen väska med mat osv. Wille har en väska o jag har en väska. Sedan ska några kuddar o sängkläder med. Fast jag brukar aldrig hinna med att bädda i dom, för det har Gilla redan gjort.... Å just ja!! Mamma ska ju också med!! Men hon brukar bara ha en liten väska o sin lilla handväska... fast... hon brukar handla på sig ganska mycket i Timrå hos en indier som har jättesnygga kläder. Hej å hå... någon kanske får åka tåg hem... eller så blir det jäkligt billigt för mig, som tänkt shoppa i Birsta! Vi får väl se!

Finns det hjärterum - finns det stjärterum!!

Ha en trevlig söndagkväll!!

Många längtanskramar uppåt landet!!