Snöbus med Foxy the border....

I morse for Rogers morfar Martin till änglarna... skönt för honom. Han hade aldrig varit sjuk i hela sitt liv, jo, haft någon urinvägsinfektion o lite sån´t, men aldrig behövt ligga på sjukhus någon längre tid. Nu blev det hela 4 veckor... Men nu har han fått ro... vila i frid och lova att du skojar lika friskt som du alltid gjort!!

Holger kom förbi med Foxy på förmiddagen... först kom han ensam o jag undrade vart Foxy var, så då gick han o hämtade honom i bilen... Tydligen så blir Foxy alldeles galen av glädje när han märker att de kommer hit... lillplutten! Han är så gosig, så det är helt otroligt! När man tar upp honom i famnen, så går svansen på honom hela tiden... idag var Ella extra snäll, så Pufflan blev lite utanför och därmed lite vaktig, vilket betyder att hon mest sprang omkring och skällde på de andra :)  Det är inte lätt att vara barnvakt!!

Lille Foxy har växt något otroligt! Han är snart lika hög som tjejerna... o kraftig... jag är helt säker på att han kommer bli en riktig snygging!! På bilden är Foxy längst till vänster, sen Ella o Puff.Här har Puff o Ella snöpulat lille Foxy, men borderterrier som han är - så reser han sig o ruskar på sig.Här är det Foxy o Ella som hoppat ut i den djupa snön.Ella i full galopp....Å så lille Foxy i detsamma...

Ja, nu är det inte så många dagar kvar till jul... det är i princip matlagningen som är kvar. Jag ska ju dessutom jobba på julaftonskväll, men vi får mysa kvällen före istället o öppna några klappar mitt på dagen innan jag åker iväg.

Glöm inte att ta det lugnt emellanåt - det blir jul, hur man än gör!

Kör försiktigt, till Er som ska ut i trafiken.

♥  Cissi