Renovering o hundliv...

Ja, som ni kanske vet så håller vi ju på och få renoverat här hemma. Visserligen hjälper Roger o jag till lite, för det visade sig att strukturtapeten i vardagsrummet satt som f...n, så det är inte bara att få. Det börjar bli lite rörigt... allt annat måste ju fungera också... tvätt o matlagning osv. Idag ska målaren börja spackla och kanske måla lite grand. Här kommer lite FÖRE-bilder...
Ja, det syns ju att det behövs lite nytt, om vi säger så.... Men igår kom målaren - så nu har vi kommit en liten bit + att rörmokaren var här idag o stängde av vattnet o tog bort toaletten. Roger sa: - Jaha, då var det färdigskitet i den då! Alldeles som om han kommer att sakna toaletten... hihi...

Ja, vi är ju också med i renoveringen. Mycket trevligt folk som kommer hit. De gillar hundar, allihop.


- Hjälp, en ilsken valp...!!! Vilken fruktansvärt dålig bild... men jag tycker Ella är så söt, så det överväger! Har sett att Ella börjat ändras i sitt utseende i profil. Hon börjar bli lik sin pappa Axbor Danilo.Avslutar med en liten bild på Ellas mamma Bombax Ballerina - som blev FIN UCH i helgen! Hon blev också BIR! Inte illa pinkat, om vi säger så... :)


Ett stort Grattis! Hanen här är Rockamore Zinfandel. Roligt att två svenskar vann! Kanske kommer vi också att tävla på Åland, någon gång i framtiden... vem vet?

I detta nu är Susanne och veterinärbesiktar lille Foxy, Fixa o Faxa som ska flytta imorgon.... Sen får Ella något att bita i, så att säga... när det kommer en som är jobbigare än vad hon själv är....   ;)

Vi ses o hörs!!

Kram Cissi