Mycket har hänt...

Ja, det som är baksidan med renovering - är att man bara ser det som syns... inte det som gjorts! Fast de flesta är väl mer eller mindre insatta i det... Så här ser det ut hittills:Fondväggen i lila blev verkligen bra! Det känns mycket mysigare nu på något vis. Filtret är också utbytt... herregud - vad lite man vet....

Sladdarna ska naturligtvis inte hänga så där... men det ska till en list där, så det är inte riktigt klart.Hallen... det har varit en dubbelgarderob med spegeldörrar här förut... snacka om att hallen blev så MYCKET större!! Dörren ska bytas ut, så då blir det ännu bättre o så lite lister...

Idag har jag ägnat mig åt lite målning av fotoramar - som tidigare var blå - nyckelskåp, lampa o Felicia har målat en hylla. Hon ska också få göra lite Vedic-Art arbete på nyckelskåp och ev på ramarna. Tror ni inte att jag skar mig som tusan i tummen också, då jag skulle göra rent ett av glasen till fotona? Fy fasen, vad ont det gjorde. Det kändes ungefär som när man skär med en slö kniv i kött - man känner liksom risporna... sen höll jag som bara den - för jag vet ju att tummen blöder nå´t fruktansvärt... å samtidigt kommer "äggtanten"! Fick ju ropa på Felicia att ta emot äggen o då kom Roger hem å jag står där o trycker min tumme, så pekfingret fick kramp... Det blödde mycket o LÄNGE... o svedan... ska vi inte tala om! Nu sitter det ett Starwars-plåster på. Få se om flärpen vill bort en dag.... Tidigare i veckan tappade ju Wille en spackelspade på foten så det slog upp ett djupt o ganska brett sår som också blödde... undrar vem som skär sig härnäst?

Vovvarna o jag har varit ut på en underbar promenad idag. De är så himla lydiga då de är lösa - så länge det inte kommer en katt - å så hittar jag på olika aktiviteter åt dom. Pufflan är ju så villig att lyda o göra allt jag vill o lite till, dvs hon gör även sån´t jag inte bett om... bara för att få godis - tror hon!!

Nu ligger Ella i sängen o snarkar... precis som min lille gosse. "Stövlarna" är borstade också... ;)

Måste bara ta med ett par bilder som jag hittade i min kamera från när Gilla o Tompi var här...

När jag skulle kika in till Wille - så låg han så här... snacka om att sova hur som helst... Just nu ligger han med ena foten mot knät - som är uppdraget... men han sover så gott så! :)


Här är en till som ligger hur som helst o sover...

Godnatt!!