Tomt...

Ja, så har Gilla o vovvarna åkt hem... Fast jag måste säga att Pufflan tog det bra. Hon ligger mest o slappar - det är ju så varmt! Tur vi har fläkt i sovrummet o altandörr ut, så att vi får inte lite kylig luft. Behöver inte vara rädd för att Ella ska frysa iaf.

Idag var vi ut i skogen på morgonen och konstaterade att vi inte hade någon kamera med, fast det är den allra härligaste tiden just nu... när gräset är så där härligt grönt o blommorna börjar komma. Min ros har börjat få ut lite smått, som så småningom ska bli grenar... men det har inte hänt något i frölådorna. Willes små fröskott gror sig stora o fina. Alla tagetesar har överlevt o växer så det knakar.

Både Wille o Pufflan har busat idag... Wille tog med sig Linnéa till mormor... o det betyder att de måste korsa en ganska stor väg - som iof sig inte är så himla trafikerad. Som tur var, så kollade Linnéa åt båda hållen innan de gick över! (Det berättade Wille lite senare...  ;) Pufflan hon sprang efter en katt... har aldrig sett en border springa fortare!! Men det är väl så det är med de flesta jagande bordrar, kan jag tro. Den lille katten satt helt plötsligt på vår gata, hon gick fram med stor skepsism... ryggade tillbaka o fram igen... sedan promenerade katten iväg lite nonchalant. Vi sa åt Pufflan att stanna o det gick ganska bra, till en början. Men sedan satte sig katten på vägen igen o kliade sig o det var som en signal för lilla fröken.... å jakten var ett faktum. Matte fick sig en löpning hon med... över granntomter o baksidor - hittade en stor död sork.... blääk.... å sedan var det en katt å råttalek, som säkert var riktigt rolig att beskåda!! Pufflan är ju inte dum, så hon förstod att matte var arg å bara väntade på att få tag i hennes nackskinn! En granne fångade in henne o kunde lämna henne till mig. Jag läste lagar o förordningar för henne... det lönar sig ju inte att bli tokarg precis. Hon visste ju redan att hon gjort fel.

Vi var o hämtade bilen idag!! Den är så fin... o härlig att åka i!! Roger har pysslat med solskydd där bak o satt fast hundburen o pysslat. Det är som att förbereda en födsel... Men det är så roligt!! Allt är förberett o klart för lilla Ellas ankomst. Det är bara hon som fattas!!

Nu är det bara två arbetsdagar kvar... sen så drar vi norrut!! Hoppas det är fint väder på lördag. Vi ska ju ut till Stensö då... härligt!!

Hoppas ni kan njuta av värmen, ljuset, grönskan, blommorna, solen o myggorna.... o fästingarna... o allt annat härligt som hör försommaren o sommaren till!!

Godnatt o kramar!