Besök på grisfarm...

En dag förra veckan, fick jag för mig att vi måste göra något tillsammans med Wille... Vi har ju inte planerat in någon långväga semester i år, eftersom vi har lilla Ella nu. Nästa sommar kan man ju lämna bort henne i några dagar utan att det gör något, men det vill jag inte göra med en valp.

Iaf så tog vi med grannflickan Linnea o Wille till ett ställe utanför Stora Skedvi - närmare bestämt Forsa Gård, där de har ekologiska grisar... Vi har åkt förbi där flera ggr, men aldrig reflekterat över att det fanns grisar där. Linnea tyckte det var jättespännande - men Wille han tyckte det var tråkigt o satt kvar i bilen en lång stund o surade.

En del suggor var större än shetlandsponnyer!! Vem tusan vill bråka med en sån?? Småkultingarna var jättesöta - förstås!!Efteråt åkte vi till ett otroligt vackert ställe intill Dalälven som heter Torsång för att fika. Hundarna var också med, så de fick dela på en bägare med vaniljglass.... Vi tvåbeningar käkade smörgås o pizza. Det var en otroligt vacker o varm sommardag....

Ja, det blev ju inte lika populärt som vi trodde... att göra utflykt, men det blev iaf en upplevelse. Ibland gör man sig till ordentligt och så visar det sig i slutänden - att det var det där vardagliga som var det bästa!

Frid!! Nu ska jag blogga lite om annat... Ses kanske senare!


:)