Lek med Puffliz

Ja, idag har den där stora starka lampan lyst och det har varit lite varmt då man legat i lä. Pufflan o jag har varit ute större delen av dagen o lekt. Idag satte matte Cissi på mig ett band runt halsen, det kliade lite grand funkade ganska bra som stoppsnöre, märkte jag... Sedan gick vi o hälsade på en snäll dam som kallas mormor... hon tyckte jag var så söt så - henne gillar jag!! Hon hade tuggben hemma, så det fick vi vovvar. Pufflan hon ska jämt ta mina ben... men jag gör mitt bästa för att ta tillbaka dom. Matte brukar hjälpa till ibland o ibland blir hon arg på Pufflan.

Jag har träffat en massa grannbarn o grannföräldrar idag också. De var riktigt snälla o alla tycker att jag är så söt... o busig! Men matte tycker att jag är så duktig på att komma på inkallning - helst när hon ropar och att jag är duktig på att gå i koppel o åka bil o en massa andra färdigheter. De börjar lära sig hur jag fungerar också... men det tar lite tid, tycker jag. Men rutinerna sitter väl inte med en gång, vad jag har förstått.

Här kommer några bilder från dagen!

Gott med tuggben...

Ett varv runt sandlådan...


Bollar är roligt - den här bollen är lite söndertuggad i lädret - så jag kan ta den lilla biten i munnen o springa runt med bollen...

Ibland går det så här... bollen är ju så stor!!

Puffliz punkterar alla bollar hon kan... finns inte många hela efter hennes behandlingar...

Så här har vi sprungit en del idag... men jag orkar inte så länge. Sover gör jag mest i en liten hage i köket... matte sätter in mig där när hon tycker att jag behöver vila o jag säger inte emot... Idag har jag sovit mycket. Det kanske beror på att det hänt en del i mitt liv de senaste två dagarna. Men jag trivs jättebra här... Barnen är så snälla o gosiga o leker med mig. Matte är noga med att jag måste sova och äta ifred.

Nu är det snart kväller här... ja, jag har gått över till dalmål... Wille ska gå o sova i mattes o husses säng, för husse ska jobba natt.

Hoppas ni haft en lika trevlig dag som jag!!

Pussar o bit från mig!!