Väntan...

Ja, nu är det torsdag em... väntar så på vårt främmande... en kusin, ett kusinbarn o tre borderterriers!! Idel släktingar, allihop!

Wille går o väntar o undrar när det är kväll. Han har redan konstaterat att månen är framme och att det då är kväll... hur förklarar man det på ett för honom lättförståeligt sätt? Svarade att de kommer senare ikväll, men det hindrar ju inte honom från att längta o tjata. Han går o hittar på en massa bus. Nyss var han uppe på tvättstället i badrummet, där han sprayade hela spegeln med vatten... bara att torka. Sedan går han o häller ut sina leksaker på nystädat golv, allt för att få tiden att gå.

Om Pufflis förstod, skulle nog hon gå o pipa efter sin mamma o co. Nu piper hon för att hon vill ha middag. Det gör hon från det att jag kommer hem på em, tills maten kommer fram. Charlie följer mig som ett klister han med. Tänk att mat kan vara så viktigt! Det är det ju förstås, men för Pufflis är det nästan allt...

Har haft en ganska lugn dag på jobbet. Men natten var som vanligt, väckt av Wille, hämta honom till våran säng så snabbt som möjligt, för att han inte ska väcka de andra barnen som ska till skolan. I natt kom han på att han skulle ha med sig en massa gosedjur också o började gråta när jag sa ifrån... men jag hade ingen lust att krypa under hans låga säng för att hitta på allihop. Det fick duga med en sköldpadda o dennes bebis - som vi köpt på ICA.

Nu ska doggarna få mat, innan vi tvåbeningar ska äta. Då blir det lugnare runt matbordet.

Ha det så gott!! Hoppas det inte regnar i helgen - så att jag kan ta lite kort när vi är ute med alla hundarna. Blir nog en syn för gudar.... som vanligt...

Kram